Nu blir 7:ans tabell rena barnleken Nominerad till det danska utbildningsdepartementets. Undervisningsmiddelpris 2006. Tilldelad guldskiva i oktober 2007 för 15.000 sÄlda exemplar. Utgiven pÄ norska i augusti 2007 till skolstarten i Norge

MÄnga förÀldrar har upplevt hur deras barn kÀmpar och sliter för att lÀra sig multiplikationstabellen. En hel del förÀldrar minns kanske sjÀlva hur jobbigt det var att lÀra sig de trilska tabellerna. Men nu Àr det möjligt att - istÀllet för att plugga in tabellerna - sjunga in dem!

Text och musik man lĂ€r sig som barn glömmer man nĂ€stan aldrig. De flesta barn lĂ€r sig enkelt barnsĂ„nger som "Lille Katt" och "Imse Vimse Spindel" dĂ€rför att det finns rytm, rim och rörelse i sĂ„ngerna. Dessutom anvĂ€nder barn gĂ€rna kroppen nĂ€r de sjunger en bra sĂ„ng. Det Ă€r detta som Ă€r idĂ©n i MULTIPLIKATIONSSÅNGER - ATT LÄRA GÅNGER MED SÅNGER.

MULTIPLIKATIONSSÅNGER bestĂ„r av 11 glada och roliga sĂ„nger - en för varje tabell. Barn tycker det Ă€r kul att sjunga sĂ„nger och mĂ„nga dansar till dem ocksĂ„. Medan de sjunger och dansar lĂ€r sig barnen tabellerna utantill.

Enklare kan det inte bli!