Om CD:en
ATT LÄRA GÅNGER MED SÅNGER Ă€r en dubbel-cd med 11 lĂ„tar som innehĂ„ller 1:an till 10:ans multiplikationstabeller samt numret ATT GÅNGRA MED 0.

Dessutom innehÄller cd:n karaokeversioner av de 11 numren med sÄngstÀmmorna pÄ svagare volym. Det Àr inte versioner avsedda för karaoke pÄ skÀrm med rullande texter, men i sÄnghÀftet som medföljer finns texterna sÄ man lÀtt kan sjunga med.

SÄnghÀftet Àr en del av omslaget till skivan. Det kan anvÀndas om man vill sjunga karaoke pÄ mattelektionen eller musiklektionen. PÄ sÄ sÀtt fÄr eleverna sjunga och lÀra sig tabellerna samtidigt, vilket Àr rolig och bra trÀning bÄde för deras musikaliska samt matematiska förmÄga.

ATT LÄRA GÅNGER MED SÅNGER Ă€r perfekt för lĂ„gstadieklasser och kan Ă€ven anvĂ€ndas av lite Ă€ldre barn som en repetition av vad de tidigare lĂ€rt sig och eventuellt glömt bort.

Varje nummer har sin grund i en speciell musikgenre (reggae, jazz, country m.fl.) sÄ de olika tabellerna fÄr olika musikalisk stil. PÄ sÄ sÀtt blir det lÀttare att lÀra sig tabellerna utantill och att lÀra sig hÄlla isÀr de olika tabellerna frÄn varandra.

Skivnummer: 20061

Distribution til forhandlere:
Audio Visionary Music ApS
Tlf. +45 86938600
Fax. +45 86938611
Mail: salg@imusic.dk

FörsÀljning via internet samt till privatpersoner:
www.iMusic.dk

Illustration och web: www.vernerbrems.dk

Producerad och utgiven av Rubin & Jensen

Text och musik:
Henning Jensen och Klaus Rubin förutom 8:ans tabell (text: Amanda Glindvad Jensen)

Samtliga instrument: Henning Jensen

SÄng och kör: Ester Arén, Amalia Rud Pedersen, Annika Lewis och Mikael Zacho